TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

ATLASUL COPIILOR

Status: Fundraising

ATLASUL COPIILOR este o colecție de portrete și descrieri ale copiilor de pe întregul Glob, organizate pe continente. Din această carte, cei mici vor afla cum trăiesc copiii din alte zone ale lumii. 

[ Show more ]
21.213333333333% Complete

1,591 RON

Sumă:

3

Galantomi:

15

Donații:

7,500 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pe 1 Iunie îi sărbătorim pe cei cărora le dedicăm cea mai mare parte din activitatea noastră de zi cu zi: copiii. Cu această ocazie vom dona mii de jocuri, jucării și rechizite, dar vom oferi în primul rând un cadou special: o nouă carte publicată în cadrul editurii noastre, TOTUL ESTE POSIBIL. Cartea se numește ATLASUL COPIILOR și este o colecție de portrete și descrieri ale copiilor de pe întregul Glob, organizate pe continente și țări / triburi / etnii. Din această publicație cei mici vor afla cum arată, cum trăiesc și cum învață copiii din alte zone ale lumii. Este un material educațional unic pe piața de carte din România, care va conține aprox. 100 de pagini color, într-un tipar deosebit, cu pagini groase, cusute și coperți hard cover. Aceste aspecte ale unui tipar calitativ, necesare punerii în valoare a unei astfel de publicații, face costul per exemplar inaccesibil în acest moment pentru noi: 5.07 euro / exemplar și avem în plan tiparul a 500 de exemplare (pentru un tiraj mai mic, costul unitar este atât de mare, încât 100 de exemplare ar costa la fel de mult).

 

Propunerea noastră a ajuns în atenția a peste 100 de companii, din nefericire fără un ecou pozitiv. Predarea în tipar este programată pentru luni, 13 mai, iar în acest moment ne vedem nevoiți să apelăm la o strângere de fonduri de la voi, cei care ne urmăriți și apreciați activitatea. O parte din fonduri vor fi acoperite din contribuțiile celor care ne ajută prin Patreon, însă suma este insuficientă. Ne rămân 300 de exemplare nefinanțate, pentru are avem nevoie urgentă de ajutor.

 

Așa cum menționam, este o lucrare cu o calitate a tiparului desăvârșită, format hard cover și conținut de înaltă calitate, de aceea este un tipar scump. Tot ce ține de conceptul de conținut și grafic al acestei lucrări este realizat pro bono, de voluntari ai asociației, însă nu avem cum să ocolim costurile tipografiei.

 

Vă chemăm alături de noi pentru a reuși să acoperim costul celor 300 de exemplare pentru care ne lipsește în acest moment finanțarea. Puteți ajuta fie cu o donație, fie devenind membri activi pe Patreon, asigurându-vă astfel că numele vostru va apărea pe absolut fiecare carte pe care Editura TOTUL ESTE POSIBIL o va publica de acum înainte.

 

1 exemplar ATLASUL COPIILOR (print) = 25 lei

 

Start donații! Vă ținem la curent cu numărul de exemplare la care ajungem cu donațiile.

 

Dacă printr-un miracol o companie se va alătura demersului nostru, vom comunica acest aspect în timp real.