TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

VLAD ȚUGULESCU, PERFORMER ÎN TENIS LA 14 ANI

Status: Finantat

Vlad Țugulescu (14 ani) este sportiv la Academia Hănescu, un sportiv cum rar găsești, mai ales în tenis.  În prezent locul 29 național în clasamentul U14, Vlad și-a câștigat singur dreptul de a participa la Campionatele Naționale Individuale de Vară U14, care se vor desfășura la Constanța, începând cu 13 mai (2019). Obiectivul acestei campanii este de a-l ajuta cu strictul necesar pentru concurs: 2 rachete de tenis + echipament de joc (bugetul total pentru achiziția acestora fiind de 2.000 de lei).

[ Show more ]

2,030 RON

Sumă:

1

Galantomi:

26

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vlad Țugulescu (14 ani) este sportiv la Academia Hănescu, un sportiv cum rar găsești, mai ales în tenis. Dăruirea și capacitatea lui de muncă sunt la un nivel foarte ridicat, așa cum sunt și seriozitatea și fair-play-ul.    

Pentru că a acumulat cele mai mult puncte la cele 5 criterii importante (atitudine, continuitate, atenție, intensitate și determinare), Vlad a fost desemnat jucătorul lunii decembrie (2018) și a fost starul de pe coperta revistei Academiei.  

În prezent locul 29 național în clasamentul U14, Vlad și-a câștigat singur dreptul de a participa la Campionatele Naționale Individuale de Vară U14, care se vor desfășura la Constanța, începând cu 13 mai (2019).    

Așa cum știți, tenisul necesită costuri susținute pentru un sportiv, iar pentru Vlad familia este implicată cu mult peste posibilități.    

Obiectivul acestei campanii este de a-l ajuta cu strictul necesar pentru concurs: 2 rachete de tenis + echipament de joc (bugetul total pentru achiziția acestora fiind de 2.000 de lei).