TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

FAM SIOW LEONG, MEDICUL MALAEZIAN CARE ANUAL SALVEAZĂ PESTE 1.500 DE VIEȚI ÎN AFRICA

Status: Fundraising

Dr. Fam Siow Leong, de origine malaeziană, specialist în chirurgie, își dăruiește viața oamenilor defavorizați din Africa și acum este directorul medical al spitalului Ishaka, unde anual salvează peste 1.500 de vieți. 

La spital condițiile sunt extrem de precare, dar pot fi îmbunătățite prin achiziția unui echipament medical performant.

 

[ Show more ]

4,365 RON

Sumă:

1

Galantomi:

33

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

FAM SIOW LEONG, MALAEZIANUL CARE ANUAL SALVEAZĂ PESTE 1.500 DE VIEȚI ÎN AFRICA

 

Dr. Fam Siow Leong, de origine malaeziană, 60 de ani, specialist în chirurgie, a ales să își dăruiască viața oamenilor defavorizați din Africa și acum este directorul medical al spitalului Ishaka, spital în cadrul căruia există și o facultate de medicină. Casa dumnealui este mereu plină de studenții pe care i-a adoptat, iar la masă întotdeauna sunt zeci de persoane nevoiașe. Împarte totul cu ceilalți.

După orele de operație doctorul pleacă împreună cu studenții prin satele din jur, căutând cele mai sărace familii și dăruindu-le hrană și îmbrăcăminte. Pe oriunde merge, copiii se adună în jurul dumnealui și merg împreună ca într-un pelerinaj.

La spital condițiile sunt cam cum erau la noi în anii 1950. Datorită crizei de feșe, asistenții șterg sângele în timpul operației (nici aspiratoare de sânge nu sunt) cu niște cârpe sterile pe care le tot storc până e gata procesul...

Echipa de români care a fost acolo in perioada Paștelui a fost așa de impresionată de umanitatea acestui om, încât cu toții vor să îl ajute cumva, întorcându-i gesturile frumoase și dezinteresate pe care le face pentru oameni.

După toată această experiență, fiecare membru al echipei de voluntari din România, a rămas cu mintea, dar mai ales cu sufletul la medicul Siow Leong, un om printre oameni, un om pentru oameni. Toți își doresc să îl ajute cumva, pentru a nu mai fi singur în actele caritabile pe care le face minut de minut și pentru a-i răsplăti binele cu bine. Echipamentul care ar face cu adevărat diferența pentru acest medic care anual salvează peste 1.500 de vieți prin munca sa, va fi achiziționat doar cu ajutorul tău.

 

CE ESTE NECESAR + BUGETUL PROIECTULUI

1 operating lamp, 530 USD

10 beds at 242 USD each, 2.420 USD (total)

3 oxygen concentrators, 1130 USD each, 3.390 USD (total)

3 patients monitors, 1250 dollars each, 3.750 USD (total)

1 autoclave machine, 3834 dollars USD

air-conditioning for 2 theatres (including installation), 3.242 USD

 

TOTAL: 17.166 USD

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea SPITAL UGANDA

 

DESPRE ACȚIUNEA DE VOLUNTARIAT ADRA ÎN AFRICA

În perioada 11 Aprilie – 02 Mai 2019, s-a desfășurat a 11-a intervenție umanitară de solidaritate internațională cu refugiații în cadrul proiectului ADRA ”Speranță pentru imigranți” în Uganda, Rwanda și Burundi, cu sprijinul a 11 voluntari ADRA România, care au oferit asistență medicală și educațională.

În Uganda, la Spitalul Adventist Ishaka s-a realizat o tabără medicală gratuită, unde au fost 700 de pacienți tratați pentru diferite afecțiuni și au fost susținute 2 zile de prezentări medicale împreună cu personalul medical din spital. În această perioadă, s-a realizat o zi de tratare a bolnavilor de SIDA într-un sat de lângă spitalul Ishaka. De asemenea, ADRA România a cumpărat și a oferit mai multe materiale medicale.

Detalii despre cea de a 11-a intervenție umanitară ADRA, aici: https://bit.ly/2WW5EbY