FAM SIOW LEONG, MEDICUL MALAEZIAN CARE ANUAL SALVEAZĂ PESTE 1.500 DE VIEȚI ÎN AFRICA

FAM SIOW LEONG, MALAEZIANUL CARE ANUAL SALVEAZĂ PESTE 1.500 DE VIEȚI ÎN AFRICA

 

Dr. Fam Siow Leong, de origine malaeziană, 60 de ani, specialist în chirurgie, a ales să își dăruiască viața oamenilor defavorizați din Africa și acum este directorul medical al spitalului Ishaka, spital în cadrul căruia există și o facultate de medicină. Casa dumnealui este mereu plină de studenții pe care i-a adoptat, iar la masă întotdeauna sunt zeci de persoane nevoiașe. Împarte totul cu ceilalți.

După orele de operație doctorul pleacă împreună cu studenții prin satele din jur, căutând cele mai sărace familii și dăruindu-le hrană și îmbrăcăminte. Pe oriunde merge, copiii se adună în jurul dumnealui și merg împreună ca într-un pelerinaj.

La spital condițiile sunt cam cum erau la noi în anii 1950. Datorită crizei de feșe, asistenții șterg sângele în timpul operației (nici aspiratoare de sânge nu sunt) cu niște cârpe sterile pe care le tot storc până e gata procesul...

Echipa de români care a fost acolo in perioada Paștelui a fost așa de impresionată de umanitatea acestui om, încât cu toții vor să îl ajute cumva, întorcându-i gesturile frumoase și dezinteresate pe care le face pentru oameni.

După toată această experiență, fiecare membru al echipei de voluntari din România, a rămas cu mintea, dar mai ales cu sufletul la medicul Siow Leong, un om printre oameni, un om pentru oameni. Toți își doresc să îl ajute cumva, pentru a nu mai fi singur în actele caritabile pe care le face minut de minut și pentru a-i răsplăti binele cu bine. Echipamentul care ar face cu adevărat diferența pentru acest medic care anual salvează peste 1.500 de vieți prin munca sa, este un bisturiu cauterizant, pe care va fi achiziționat doar cu ajutorul tău.

 

CE ESTE NECESAR + BUGETUL PROIECTULUI

(1) Bisturiu cauterizant: Electrocauter Bipolar Surtron 200W (preț: 8.500 lei)

- domenii de utilizare: chirurgie generala, ginecologie, urologie, chirurgie pediatrica, dermatologie, medicina veterinara, ORL, chirurgie plastica, prim ajutor, chirurgie vasculara, stomatologie

- taiere / mixt / coagulare / coagulare usoara / bipolar

(2) Componente de schimb (500 lei)

(3) Transport în Africa (300 lei)* 

BUGET TOTAL: 9.300 lei

*O nouă echipă de voluntari va ajunge din nou în luna august 2019 în Africa, lucru ce ar salva bugetul de transport.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea APARAT MEDICAL

 

 

DESPRE ACȚIUNEA DE VOLUNTARIAT ADRA ÎN AFRICA

În perioada 11 Aprilie – 02 Mai 2019, s-a desfășurat a 11-a intervenție umanitară de solidaritate internațională cu refugiații în cadrul proiectului ADRA ”Speranță pentru imigranți” în Uganda, Rwanda și Burundi, cu sprijinul a 11 voluntari ADRA România, care au oferit asistență medicală și educațională.

În Uganda, la Spitalul Adventist Ishaka s-a realizat o tabără medicală gratuită, unde au fost 700 de pacienți tratați pentru diferite afecțiuni și au fost susținute 2 zile de prezentări medicale împreună cu personalul medical din spital. În această perioadă, s-a realizat o zi de tratare a bolnavilor de SIDA într-un sat de lângă spitalul Ishaka. De asemenea, ADRA România a cumpărat și a oferit mai multe materiale medicale.

Detalii despre cea de a 11-a intervenție umanitară ADRA, aici: https://bit.ly/2WW5EbY

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

3,165 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: FAM SIOW LEONG, MEDICUL MALAEZIAN CARE ANUAL SALVEAZĂ PESTE 1.500 DE VIEȚI ÎN AFRICA

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

3,165 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Dăruiesc ziua mea doctorului Fam Siow Leong

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

9,300 RON Target
3,165 RON Suma
16 Donatii
34.032258064516% Complete