TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

Ziua Mondială a Educației (mini-tabără pentru olimpici)

Status: Finantat

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii.

Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe.

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România.

[ Show more ]

960 RON

Sumă:

1

Galantomi:

14

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii. Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe.  

 

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România. În tabără vor participa copii olimpici la materii precum: chimie, fizică, matematică, limba română, limba rusă, creație literară.

 

Alături de noi vor fi și campioana României la șah, precum și dublul medaliat cu aur la atletism, la Jocurile Internaționale de Tineret de la Aalborg (Danemarca).

Tabăra “OLIMPICII LA MUNTE” va marca celebra Ziua Mondială a Educației împreună cu cei care o apreciază cel mai mult și care au înregistrat deja rezultate școlare la nivel de performanță românească și nu numai.

 

Aceste proiect este realizat în parteneriat cu Primăria Tulcea și 8 școli din județul Tulcea, instituții care asigură comunicarea cu familiile, copiii și profesorii acestora (acoperind practic, resursa umană în acest proiect). 

 

Finanțarea este 100% privată și va veni de la donatori individuali sau sponsori companii. 

 

Partener de ospitalitate: Hotel Ioana, Sinaia

 

BUGETUL PROIECTULUI

250  lei / participant copil (intrări la obiective, rechizite școlare, mese)

TOTAL: 5.000 lei