TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

ANA OANĂ TRICOTEAZĂ JUCĂRII PENTRU A AJUTA COPIII CAMPIONI

Status: Fundraising

Ana Oană este precum argintul viu. Fără stare. De câte ori o întâlnești, poartă după sine setul de tricotat. Are multe fire colorate, perechi de andrele și cel puțin o lucrare începută. Tricotează gratuit jucării pentru a ajuta tinerii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL, dar are nevoie de materiale pentru a continua să lucreze. 300 de lei lunar este o sumă suficientă pentru a-și alimenta stocurile de fire și accesorii.

[ Show more ]

255 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ana tricotează decând avea 7 ani. A deprins această pasiune de la bunica din partea mamei. Deși bunica a murit înainte ca ea să vină pe lume, lucrările și poveștile lăsate în urmă au încântat-o pe micuța Ana, care și-a dorit să deslușească lumea firelor colorate încă din primii ani de viață. A făcut acest lucru alături de mama ei, care a îndrumat-o cu răbdare. 

 

Primul articol realizat de Ana a fost o bentiță. Apoi a început să își dorească să tricoteze lucruri din ce în ce mai frumoase, aproape perfecte. Și astăzi este preocupată de tot ce este mai nou în acest domeniu și își creează singură modelele. Tricotatul a devenit astfel mai mult decât o ocupație: o pasiune. Astfel ajuns să aprecieze foarte mult oamenii pasionați de un lucru anume, indiferent de domeniu.

 

Tocmai de aceea Ana a ales să sprijine, la rândul ei, performerii susținuți de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL. Pentru că familia a fost dintotdeauna viața ei și pentru că singurul cuvânt care ar putea-o defini este cuvântul "mamă", Ana vrea să continue să tricoteze, ajutând copiii aflați în proiectele educaționale sau sportive ale asociației. Ea va tricota jucării care vor fi vândute pentru a fi susținute campaniile deschise pentru copiii și tinerii beneficiari ai asociației.

 

De-a lungul timpului, Ana a fost ajutată de tricotat să se detașeze de provocările cotidiene și să se concentreze cu plăcere pe ce are de făcut într-un moment, devenind mai răbdătoare și mai echilibrată.

 

 

BUGETUL PROIECTULUI

fire din PNA, 200 lei / lună

accesorii pentru jucării, 100 lei / lună

TOTAL: 300 lei / lună

 

CONTRIBUȚIILE SE POT ADUCE AICI:

http://bit.ly/Jucării_tricotate