TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

MĂDĂLIN DINCĂ ÎȘI DOREȘTE SĂ DEVINĂ MEDIC CHIRURG

Status: Fundraising

Mădălin Dincă are 16 ani, este elev în clasa a X-a la liceul din Bolintin Vale (aflat la 30 de kilometri de casa părintească). Ambii părinții suferă de parapareză spastică, iar asta înseamnă că au nevoie de ajutor pentru a face lucruri care celor mai mulți li se par banale. Mădălin vrea să devină medic chirurg pentru a-i ajuta pe cei aflați în situația părinților lui. 

[ Show more ]

240 RON

Sumă:

2

Galantomi:

6

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Mădălin Dincă are 16 ani, este elev în clasa a X-a la liceul din Bolintin Vale (aflat la 30 de kilometri de casa părintească). Ambii părinții suferă de parapareză spastică, iar asta înseamnă că au nevoie de ajutor pentru a face lucruri care celor mai mulți li se par banale.

An de an boala lor se agravează, iar acum părinții lui Mădălin depind aproape în totalitate de fiul lor. Veniturile lor nu sar de 2.000 de lei pe lună și 300 de lei costă doar medicamentele mamei. Pe timpul iernii locuiesc împreună într-o cameră de cel mult 5 metri pătrați, în care sunt înghesuite două paturi, o sobă și un televizor. De curând, Mădălin a reușit să își îndeplinească visul de a avea o camera mica unde poate să studieze nestigherit.

Mădălin vrea să devină medic chirurg pentru a-i ajuta pe cei aflați în situația părinților lui. Visul lui presupune că peste câțiva ani să își lase pe părinți în grija altcuiva. Dar până atunci, Mădălin își ocupă gândurile negre cu învățatul și muncile casei.