Andrei Sandor - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg la Ultra Zărand pentru proiectul "CAII NOBILI"

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La început de noiembrie iau startul ULTRA ZĂRAND, o cursă desfășurată la Căsoaia, Arad.

 

Îmi doresc să ofer un scop mai mare acestui concurs la care particip, de aceea am ales proiectul "CAII NOBILI", care își propune să ofere o viață mai bună cât mai multor cai și să aducă împreună pe iubitorii acestora, pentru a face o schimbare în bine în viața acestor animale nobile care ne învață atât loialitatea, cât și libertatea.

 

Cazurile sunt de abuzuri, accidente, situații critice (lipsă de hrană, apă, cai munciți în exces, cai cu fracturi sau alte cazuri medicale șamd), care au mare nevoie de ajutor și susținere.

Sunt cazurile cu care se confruntă cei de la Asociația SAVE THE HORSES, ONG partener al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL (primul partener în acest proiect).

 

La ce va ajuta implicarea fiecărui contribuitor? Achiziția de hrană, plata îngrijirilor medicale, chiriei & utilităților adăpostului de cai și alte costuri lunare ce trebuie susținute.

 

Folosirea cailor la diverse munci este o practică veche și încă foarte răspândită în țara noastră, peste 80% din caii adulți fiind folosiți de fapt pentru a presta diverse servicii utilitare pentru fermierii din mediul rural. Din păcate, deși sunt în multe cazuri “sufletele” care țin în picioare o gospodărie, caii nu primesc ceea ce ar merita în urma muncii și devotamentului lor. În România, sute de cai înfruntă zilnic abuzuri, sunt ținuți nemâncați, supuși la munci ce depășesc puterile lor și peste toate acestea bătuți. Nu au parte de condiții decente (hrană corespunzătoare, apă, adăpost sau îngrijiri medicale), iar în momentul în care ajung să cadă din picioare și nu mai pot munci, sunt abandonaţi pe câmpuri sau chiar sacrificaţi.

 

Proiectul complet, aici: https://bit.ly/33pvANI

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea CAII NOBILI (ANDREI SANDOR)

 

Te invit să fii alături de mine și să susținem împreună această cauză: eu alergând, tu contribuind. 

Împreună suntem mai buni!

 

 

DESPRE SAVE THE HORSES

 

În acest moment, Asociația are în grijă un număr de 53 de cai și doi măgăruși, animale care au fost preluate în situații critice.

O iapă oarbă, câțiva cai cu fracturi, alții cu artroze, 5 mânzuți orfani, dintre care unul cu grave probleme de sănătate, cai care au fost bătuți cu bestialitate sau răniți în accidente rutiere, toți au găsit dragoste, grijă și liniște în familia SAVE THE HORSES, dar au mare nevoie de ajutor pentru ca acest proiect să poată continua și să ofere o viață liniștită și demnă cât mai multor cai aflați în nevoie.

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

CAII NOBILI

Prin proiectul CAII NOBILI, ne propunem să oferim o viață mai bună pentru cât mai mulți cai și să îi aducem împreună pe iubitorii acestora, pentru a reuși să facem o schimbare în bine în viața acestor animale care ne învață atât loialitatea, cât și libertatea.

Cazurile pe care le vom promova sunt cazuri de abuzuri, accidente, situații critice (lipsă hrană, apă, exces de efort în munci agricole).

La ce va ajuta implicarea fiecărui contribuitor? Achiziția de hrană, plata îngrijirilor medicale, chiriei & utilităților adăpostului.

 

1 Donatii

Succes, Andrei!
31 oct 2019