Dăruiesc ziua mea copiilor prematuri!

 

LUCIAN ANDREI ARGHIRI TOTUL ESTE POSIBIL

42.657894736842% Complete
1,621 RON
Sumă strânsă
3,800 RON
Target
20
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur primesc o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

 

Copiii născuți prematur, veniți pe lume în intervalul dintre săptămânile 24 și 37 de sarcină, au multe din funcțiile corpului insuficient dezvoltate. O aducere în parametri se poate realiza numai cu echipamente performante, care sa îi ajute pe medici și asistentele medicale să ofere cele mai eficiente intervenții.

 

Aparatura medicală precară, având în multe cazuri peste 20 de ani vechime, pune maternitățile din România în situații dificile. Nevoile de echipament sunt acute: incubatoare pentru terapie intensivă neonatală, ventilatoare neonatale, monitoare pentru funcții vitale, pulsoximetre, mese de resuscitare, lămpi de fototerapie, aparate de radiologie, baloane pentru reanimare, analizoare de gaze, aparate pentru vizualizarea venelor.

 

Prin campania SURVIVOR vom lupta și noi alături de micuții născuți prea devreme, pentru a le asigura o binemeritată șansă la viață!

 

***

 

Strângerea de fonduri de pe această pagină este organizată pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Județean Târgoviște, unde este necesar de urgență minim încă un post pentru terapie intensivă, ansamblu compus din:

VENTLATOR

MONITOR FUNCȚII VITALE

PULSOXIMETRU

Informațiile au fost preluate de la conducerea secției, care a documentat bugetul asociat în baza cererilor de ofertă de la furnizori.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea SURVIVOR

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

 

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

SURVIVOR

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur vor primi o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

20 Donații

AG

75 RON
Bravo mister! Ești o sursa de inspirație pentru mulți!
20 Mar 2021
Felicitari Lucian pentru initiativa! Bravo! 👏👏👏
20 Mar 2021
Felicitari!
20 Mar 2021

Mihaela Lificiu

150 RON
20 Mar 2021
Mult succes!
19 Mar 2021
Te salut multa sanatate si succes in tot ceea ce faci!
18 Mar 2021
La multi ani! Succes si sa-ti iasa ssa cum iti doresti!
17 Mar 2021
Succes !
17 Mar 2021

Valeria

75 RON
La multi ani si mult succes in continuare!
17 Mar 2021

Anonymous

75 RON
Spor sa ai! Ah, si la multi ani pentru azi!
17 Mar 2021

Daniel Rusu

50 RON
Succes in tot ce faci! 😁🎉
17 Mar 2021

Anonymous

30 RON
Fie ca faptele tale sa se întoarcă insutit. Felicitări sănătate și la multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie.
17 Mar 2021

Liliana și Nicolae Călin

100 RON
La mulți ani, Lucian!
17 Mar 2021

Mira Bakai

50 RON
Felicitări!
17 Mar 2021
16 Mar 2021
Felicitari pentru initiativa!
16 Mar 2021
16 Mar 2021
16 Mar 2021
gud lac, madărfacare!
16 Mar 2021
Sa fie cu sănătate multă pentru bebeluși, părinți și cadrele medicale! 🤗
16 Mar 2021