Dăruiesc onomastica pentru... ATLASUL COPIILOR

 

Claudia Elena Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

10% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua onomastică pentru o cauză care îmi este dragă.

 

Pe 1 Iunie îi sărbătorim pe cei care au tot viitorul înainte: copiii. Cu această ocazie asociația TOTUL ESTE POSIBIL va dona mii de jocuri, jucării și rechizite, dar va oferi în primul rând un cadou special: o nouă carte publicată în cadrul editurii TOTUL ESTE POSIBIL. Cartea se numește ATLASUL COPIILOR și este o colecție de portrete și descrieri ale copiilor din lumea largă, organizate pe continente și țări / triburi / etnii. Din această publicație cei mici vor afla cum arată, cum trăiesc și cum învață copiii din alte zone ale lumii. Este un material educațional unic pe piața de carte din România, care va conține aprox. 100 de pagini color, într-un tipar deosebit, cu pagini groase, cusute și coperți hard cover. Aceste aspecte ale unui tipar calitativ, necesare punerii în valoare a unei astfel de publicații, face costul per exemplar inaccesibil în acest moment pentru asociație: 5.07 euro / exemplar. Planul editorial este de a tipări 500 de exemplare (pentru un tiraj mai mic, costul unitar este atât de mare, încât 100 de exemplare ar costa la fel de mult).

 

Propunerea a ajuns și în atenția a peste 100 de companii, însă, din nefericire, fără un ecou pozitiv. În acest moment este necesară o strângere de fonduri de la cei care urmăresc și apreciază activitatea organizației. 

 

Tot ce ține de conceptul de conținut și grafic al acestei lucrări este realizat pro bono, de voluntari ai asociației, însă costurile tipografiei nu pot fi eliminate.

 

Vă chemăm alături de noi pentru a reuși să acoperim costul exemplarelor pentru care lipsește în acest moment finanțarea. Puteți ajuta fie cu o donație, fie devenind membri activi pe Patreon, asigurându-vă astfel că numele vostru va apărea pe absolut fiecare carte pe care Editura TOTUL ESTE POSIBIL o va publica de acum înainte.

 

1 exemplar ATLASUL COPIILOR (print) = 25 lei

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei, pe această pagină (prin card)

Contribuții alternative:

▶ cont: RO36BTRLRONCRT0386479601

▶ paypal.me/TOTULESTEPOSIBIL

▶ https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBIL

▶ revolut.me/totulesteposibil

cu mențiunea: ATLASUL COPIILOR

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

ATLASUL COPIILOR

ATLASUL COPIILOR este o colecție de portrete și descrieri ale copiilor de pe întregul Glob, organizate pe continente. Din această carte, cei mici vor afla cum trăiesc copiii din alte zone ale lumii. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Claudiu și Eliza

100 RON
La mulți ani fericiti cu ocazia zilei onomastice.
21 May 2024
Claudia Elena Belețoiu : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc onomastica pentru... ATLASUL COPIILOR