Alexandra Cernian - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea proiectului "CAII NOBILI"

800 RON Donatii stranse
80% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria acolo unde este nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Prin proiectul CAII NOBILI, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL își propune să ofere o viață mai bună pentru cât mai mulți cai și să îi aducă împreună pe iubitorii acestora, pentru a reuși o schimbare în bine în viața acestor animale care ne învață atât loialitatea, cât și libertatea.

Folosirea cailor la diverse munci este o practică veche și încă foarte răspândită în țara noastră, peste 80% din caii adulți fiind folosiți de fapt pentru a presta diverse servicii utilitare pentru fermierii din mediul rural. Din păcate, deși sunt în multe cazuri “sufletele” care țin în picioare o gospodărie, caii nu primesc ceea ce ar merita în urma muncii și devotamentului lor. În România, sute de cai înfruntă zilnic abuzuri, sunt ținuți nemâncați, supuși la munci ce depășesc puterile lor și peste toate acestea bătuți. Nu au parte de condiții decente (hrană corespunzătoare, apă, adăpost sau îngrijiri medicale), iar în momentul în care ajung să cadă din picioare și nu mai pot munci, sunt abandonaţi pe câmpuri sau chiar sacrificaţi.

Proiectul complet, aici: https://bit.ly/33pvANI

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea ALEXANDRA CERNIAN (CAII NOBILI)

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

 

Împreună suntem mai buni!Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

CAII NOBILI

Prin proiectul CAII NOBILI, ne propunem să oferim o viață mai bună pentru cât mai mulți cai și să îi aducem împreună pe iubitorii acestora, pentru a reuși să facem o schimbare în bine în viața acestor animale care ne învață atât loialitatea, cât și libertatea.

Cazurile pe care le vom promova sunt cazuri de abuzuri, accidente, situații critice (lipsă hrană, apă, exces de efort în munci agricole).

La ce va ajuta implicarea fiecărui contribuitor? Achiziția de hrană, plata îngrijirilor medicale, chiriei & utilităților adăpostului.

 

4 Donatii

Anonymous

100 RON
30 oct 2019
La multi ani, Alexandra!!! Mult succes in tot ceea ce iti propui.
09 aug 2019

Anonymous

150 RON
A horse doesn't care how much you know until he knows how much you care
06 aug 2019

Anonymous

250 RON
06 aug 2019